Дарія Шевченко

Відома тернопільська блогерка за свій виступ хоче тисячу доларів (фотофакт)

maxresdefault

Відома тернопільська блогерка Таня Пренткович на своїй сторінці в Instagram розповіла про курйозні робочі моменти. Зокрема, про форум, в якому мала бути в ролі спікера.

За працю Тані її асистент попросила 1000 доларів, проте блогерка отримала лише 28 гривень.

- Запросили мене як спікера на один бізнес-форум!) Все гарно! Цікаві колеги! Безліч гостей) Столиця запитали за гонорар, мій асистент, не думаючи, написала 1$ (малося на увазі 1 тис. $)! Організатор все погодила, оплатили, і ми такі чекаємо надходження коштів... день, другий, третій! Нема.

Вже і афішу зробили, готуємося до виступу! Дату забронювали! Іншим відмовляємо! Думаю, що вдягну... і вирішую перевірити ще раз надходження за то число😅 Знаходимо суму 28 грн 75 копне 28 тис, а просто 28 грн. І тут все стало на свої місця!) Годинна лекція про бізнес за 1 долар, навіть на бензин не хватить. Я б із радістю виступала безкоштовно, та у звязку з браком часу зараз це нереально...

Висновок: писати суми прописом, не дарма це роблять у важливих документах! І уточнювати всі деталі завчасно!) Хай ця ситуація буде для нас усіх уроком і не залишить неприємного післясмаку.

Ось в таку ситуацію потрапила Таня Пренткович. З неї залишається взяти лише висновки.

Фото зі сторінки Instagram Тані Пренткович

Вибір читачів за тиждень

Відео