У Заліщиках на вулиці у конвульсіях вмирали безпритульні собаки (відео, 18+)

отруєння собак

Свідками передсмертних конвульсій безпритульних собак стали люди на Тернопільщині. Мешканці Заліщиків кажуть, що дозвіл на отруєння тварин, начебто, дала міська рада. Коментуючи відео заліщани не стримують емоцій через обурення. Схожа ситуація нещодавно сталася у Чорткові. 

- У мене просто немає слів! Наскільки я обурена. Ми збираємо гроші на стерилізацію собак, вже є на 4 собаки, поставили дві скриньки, домовилися із ветеринаром. А наша «вельмишановна влада» у м. Заліщики мало того, що нічого не робить, то дозволяє собі порушувати Закон і травити собак. Яке ви маєте на це право?! Прошу максимально поширювати. Поки будуть байдужі і жорстокі, у нашій державі не зміниться нічого. Тварини помирають в агонії, – пише Світлана Зайцева.

Проблема безпритульних тварин стосується усієї Тернопільщини. Нещодавно у спільноті Збаража провели опитування: «Хто винен у великій кількості безпритульних собак на вулицях Збаража?». 88% респондентів переконані, що винні самі ж люди, котрі колись вигнали домашніх тварин на вулицю, а не влада.

Нагадаємо, що отруєння тварин забороняє ст. 17 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та передбачене покарання за порушення ст. 299 ККУ – жорстоке поводження з тваринами.

Відео зі сторінки Світлани Зайцевої у Facebook, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео