Підбірка французьких комедійних фільмів для тернополян

Обкладинка кіно (Copy)

Подивитись фільм посеред тижня після роботи, кажуть, неабияк розвантажує голову від денних стресів і втоми. Терен радить тернопоянам поринути у світ французького кіно й підготував підбірку чудових кінокомедій.

Кохання із перепонами (Un bonheur n’arrive jamais seul)

Симпатичний композитор живе собі на втіху. Вечорами грає в джаз-клубі, зустрічається з друзями, спокушає молоденьких дівчат. У Шарлотти троє дітей, двоє колишніх чоловіків і успішна кар'єра. Одного разу доля зводить їх разом. А от чи є у них майбутнє — дивіться.

Татусі без шкідливих звичок (On ne choisit pas sa famille)

За сюжетом дві жінки Кім і Алекс збираються удочерити маленьку тайську дівчинку Майлі. Але за місцевими законами це можуть зробити тільки традиційні сімейні пари. Доводиться йти на обман. Просити брата Алекс, недотепу Сезара, поїхати до Таїланду під виглядом чоловіка Кім. Важко знайти більш невідповідний союз, і опікун дівчинки відразу підозрює щось недобре.

Маленькі таємниці (Les petits mouchoirs)

Давні і вже не молоді кращі друзі за традицією відправляються на спільний літній відпочинок до моря. Згодом кожен оголює свої маленькі секрети, і атмосфера в компанії стає напруженою. Незважаючи на хронометраж 2,5 години, фільм дивиться легко і з цікавістю.

По ту сторону ліжка (De l’autre côté du lit)

Він - власник великої компанії і працює цілодобово. Вона - відчайдушна домогосподарка, яка крім будинку і дітей займається продажем ювелірних прикрас. Ясна річ, кожен з подружжя вважає, що його ноша важча. І щоб це довести, вони вирішують на рік помінятися місцями. Тепер чоловік буде вести домашнє господарство і доглядати за дітьми, а дружина робити кар'єру і їздити на ділові зустрічі.

Мій найкращий друг (Mon meilleur ami)

Добрий і щирий фільм про справжню дружбу, після якого на душі стає тепло і затишно! Франсуа - успішний 40-річний антиквар. Багатий, зарозумілий і зовсім самотній. Одного разу його бізнес-партнер дівчина Катрін пропонує парі: якщо Франсуа через кілька днів представить їй кращого друга, вона поступиться йому в купівлі цінної грецької вази.

Джерело: телеграм-бот «Що подивитись?»

Вибір читачів за тиждень

Відео