Диво в Тернополі: піп російської церкви зцілився відразу, як від нього пішли журналісти (фотофакт)

_MVS4636

Церковний конфлікт, який мав місце в Збаразькому районі, поклав на лікарняне ліжко священика російської церкви місцевої парафії. Але не надовго.

Нагадаємо, скандал розпочався кількома днями раніше. Тоді прихильники УПЦ МП повідомили, ніби їх та священика побили невідомі та правоохоронці. Останні, у свою чергу, заяву спростували та розповіли офіційну версію.

За словами отця Стефана Балана, під час інциденту йому пошкодили палець та нанесли інші тілесні ушкодження, які поклали його на лікарняне ліжко.

7 лютого, за результатами інтерв’ю з отцем, який свою ситуацію описував, перебуваючи в лікувальному закладі, на сайті «Союзу Православних журналістів» вийшов обширний матеріал про події в селі Гніздичне Збаразького району.

12
12

А вже 8 лютого отець Стефан живий та здоровий, щоправда, ще з перебинтованим пальцем, вільно гуляє Тернополем та насолоджується краєвидами нашого міста.

_MVS4635
_MVS4635

Відповідне фото в редакцію «Терену» надіслали читачі нашого сайту.

_MVS4632
_MVS4632

«Воістину чудотворна медицина в Тернополі», - подумали ми, готуючи цей матеріал до публікації.

«І сказав я йому: встань і йди. Він встав і пішов», - так би мав звучати коментар головного лікаря лікарні, де так дивно зцілився нібито побитий отець російської церкви.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео