Тернополянам доведеться ділити свої відходи на три

630_360_1469795675-5310

Вже зовсім скоро тернополяни ділитимуть свої відходи на три контейнери. Для містян сортування сміття стане обов’язковим, а хто буде порушувати ці вимоги – заплатить штраф.

До 1 квітня мешканці міста повинні перейти до роздільного сортування відходів. Тернополяни ділитимуть свої відходи на три контейнери – для пластику, скла та змішаних відходів.

Виконавцям послуг з управління, утримання, обслуговування багатоквартирних будинків, ОСББ, ОСН, СК та нежитлових приміщень необхідно переобладнати існуючі контейнерні майданчики для забезпечення роздільного сортування побутових відходів, а у багатоквартирних будинках, де наявні діючі сміттєпроводи влаштувати на прибудинковій території контейнерні майданчики для забезпечення роздільного сортування побутових відходів, зазначили на сайті «Тернопіль житлово-комунальний».

На даний час керівники обслуговуючих підприємств та компаній роблять перші практичні кроки, щоб перейти на роздільне сортування. Працівники заварюють сміттєпроводи, закупляють матеріали для виконання робіт, а також шукають місця, щоб встановити контейнерні майданчики.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео