Віра Олександрович

Депутати з усієї Тернопільщини поїдуть у гості до Потіхи і Крижовачука (фото)

Скорики

Герой України, керівник аграрного підприємства ТОВ «Україна» і одночасно – депутат Тернопільської обласної ради від БПП «Солідарність» Олег Крижовачук чекатиме своїх колег у гості у вівторок, 26 лютого.

Саме на цей день призначили знову виїзну, тепер уже – 11-ту сесію найвищого представницького органу краю. Зібратися обранці краян повинні о 10 годині на Підволочищині, у приміщенні Скориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Про це на сайті обласної ради повідомили сьогодні, 12 лютого. Тож виходить, що цього разу депутати засідатимуть за 50 км від обласного центру. Причому добиратися їм доведеться через доволі аварійно-небезпечну місцину – складний поворот у Кам’янках.

Снимок_дорога
Снимок_дорога

Нагадаємо, виїзні засідання обласна рада почала практикувати торік (читайте про це ТУТ і ТУТ – прим.). Розпорядження про скликання 11-ї сесії підписав голова обласної ради Віктор Овчарук. У документі йдеться: «…зважаючи на те, що у конференц-залі Тернопільської обласної ради тривають ремонтні роботи (читайте ТУТ і ТУТ – прим.), враховуючи погодження президії обласної ради і дирекції Скориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Скориківської сільської ради Підволочиського району, скликати 26 лютого 2019 року о 10:00 у приміщенні Скориківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: с. Скорики Підволочиського району».

Скорики2
Скорики2

На розгляд виїзної сесії Тернопільської обласної ради погодилися винести кілька цікавих пунктів. Зокрема, «Про схвалення проекту змін до Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року», а також – питання поточної роботи ради» (читайте також на «Терені» ТУТ і ТУТ – прим.).

Снимок_ОТГ
Снимок_ОТГ

Варто зауважити, що депутати і керівництво краю матимуть шанс не лише попрацювати, а й познайомитися ближче зі Скориківською ОТГ. Населення громади, до речі, – лише 4 000 осіб. У склад ОТГ входять села: Скорики, Воробіївка, Кошляки, Пальчинці і Терпилівка. Керує усім цим голова – Зіновій Потіха.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео