У Хмельницькому відбувся IX відкритий Кубок ТРК «Штурм» пам’яті Ю. Юхимчука з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

IMG_4092

Від Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молодді у змаганнях взяли участь по одній команді в молодшій та старшій вікових групах.

Змагання проходили в спортивному залі загальноосвітньої школи 29, де виступали команди старшої вікової групи; та в іншому приміщенні школи, на базі ТРК «Штурм», де виступали команди молодшої вікової групи.

В перший день учасники молодшої вікової групи змагались на дистанції «Смуга перешкод» (змагання зв’язок). В підсумку команда у складі Коваля Любомира та Бородая Максима здобула перше місце серед чоловічих зв’язок. А команда у складі Бородая Віктора та Лясоти Злати виборола друге місце серед змішаних зв’язок. Команда у складі Гулика Олега та Зварич Юліани посіла дев’яте місце серед змішаних зв’язок.

В командному заліку на дистанції «Смуга перешкод» (змагання зв’язок) команда «КРОК» Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молодді посіла почесне перше місце.

IMG_4083
IMG_4083

В старшій віковій групі команда «КРОК» змагалась на дистанції «Битва команд»-«Смуга перешкод» (особисто командні змагання), де посіла четверте місце.

На другий день в молодшій та старшій віковій групі відбувалися змагання на дистанції «Смуга перешкод» (командні змагання). Команда «КРОК» молодшої вікової групи посіла третє місце, а старшої вікової групи - четверте.

В загальному заліку по двох дистанціях команда «КРОК» молодшої вікової групи виборола друге загальнокомандне місце, а команда «КРОК» старшої вікової групи - третє загальнокомандне місце, пише сайт центру.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео