Гра у Хмельницькому для «Ниви» з Тернопільщини виявилася невдалою

1

Теребовлянська «Нива» у другому турі кубку міського голови Хмельницького зустрічалася з одноклубниками з Вінниці та поступилася їм з рахунком 1:3.

Після першого тайму теребовлянці вигравали із мінімальним рахунком. Точно прямим ударом зі штрафного пробив Петро Намуйлик (1:0). Після перерви у складі теребовлянської «Ниви» відбулося кілька замін, зокрема, замість Олега Никеруя та Олександра Бегашова, вийшли Карчомкін і Лисогор, і саме невдала гра «свіжих» гравців та їхні обрізки на власній половині поля, призвели до двох голів у ворота теребовлняців. Ще один м’яч вінничани забили після стандарту. Пішла навісна передача з лівого краю і суперник з близької відстані ударом головою переправив м’яча у сітку воріт (1:3), пише Федерація футболу Тернопільської області. 

У час, що залишався до завершення матчу наші земляки могли рахунок не лише скоротити, а й зрівняти. У першому випадку один з потенційних новачків нашої «Ниви» Лисогор обіграв воротаря, однак по порожніх воротах не влучив. У схожій ситуації, після невдалих дій голкіпера вінницької команди, який не потрапив по м’ячу, той ж Лисогор пробив вище поперечини.

Наступну гру на кубку мера теребовлянська команда проведе вже завтра, 14 лютого. Суперником наших земляків буде один з лідерів аматорського футболу Хмельниччини – «Случ» з Красилова.

Нагадаємо, у першому турі кубку мера Хмельницького теребовлянська «Нива» впевнено обіграла ФК «Малинськ» (Рівненська область) – 3:0.

Фото з сайту Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео