Молодь Зборівської громади хоче, аби у них було «DOBRE»

Учора в Зборівській міській раді вкотре побували представники програми «DOBRE», які в рамках співпраці проводять зустрічі в громаді для подальшої реалізації усіх проектів своєї програми.

На зустріч із молоддю запросили учнів, активістів та владу.

– У ОТГ буде створено ініціативну групу, яка не лише буде відвідувати наші заходи і форуми, а й займатиметься реалізацією молодіжного напрямку співпраці у Зборівській ОТГ. Хто ці люди – спробуємо дізнатись вже у найближчий час. Зараз контактуватимемо із заступником міського голови Ярославом Гаранджуком, – каже представник програми, експерт і координатор напрямку в ОТГ Ігор Добко.

добре 5
добре 5

добре 2
добре 2

На зустрічі представники ГО «Зборів UP» Богдан Довгаль, Леся Голояд та Іван Гриців спільно із учнями громади підготували гостям презентацію ідей, що вирішать проблеми молоді. Це і місце проведення дозвілля сучасного формату, нове громадське ЗМІ, баскетбольні майданчики із сучасним покриттям, роздільне сортування сміття, тренінги на тему гендерної політики, тощо.

– Насправді, активна молодь у нашої громади є. Питання лише в тому, що вона не злагоджено працює. Ми своїм, поки що малим, молодіжним корпусом  ГО «Зборів UP» розпочали роботу, аби їх об'єднати. Готові поспілкуватись і зустрітись із кожним для створення якісної команди ініціативних та енергійних, – розповідає гостям член ГО «Зборів UP» Леся Голояд.

 

добре 3
добре 3

доббре 1
доббре 1

У рамках програми у громаді буде створено Молодіжну раду при ОТГ та реалізовано проекти, які вона запропонує. Вже у березні представники громад на Тернопільщині, що співпрацюють із «DOBRE», зберуться на форум «DOBRE ДІЙ». Обласний координатор Олег Процик називає захід «тусовкою» молоді, що навчить, як втілити проект у життя та співпрацювати із громадою та експертами.

Фото «Терену»

Вибір читачів за тиждень

Відео