Віра Олександрович

Приємно: картина геніального митця із Тернопільщини прикрашає конверт «Укрпошти» (фото)

Конверт

Картина неординарного художника із Тернопільщини Олега Шупляка «Супроти вітру» відтепер прикрашає маркований конверт «Укрпошти», присвячений волонтерам України.

Про це у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив сам митець. Причому відразу зазначив: «Із автором погодили». Адже не секрет, що оригінальні твори нашого земляка, виконані в авторській техніці «двовзори», часто просто крадуть або зовсім не вказують авторство.

Снимок_Шупляк
Снимок_Шупляк

За інформацією художника, тираж нового конверта – аж 400 000 примірників. Тож він може опинитися і в поштовій скриньці чи колекції жителів Тернопільщини. Стане він і чудовим подарунком для місцевих волонтерів. Із цим Олега Шупляка відразу привітали його шанувальники.

Конверт2
Конверт2

Нагадаємо, Олег Шупляк народився 23 вересня 1967 р. у с. Біще Бережанського району. Він – член Національної спілки художників України, заслужений художник. Лауреат премій імені М. Бойчука (2014 р.), всеукраїнської премії ім. Братів Лепких (2018 р.), а також – автор офіційного логотипу до 200-річчя народження Т. Шевченка. Наш земляк закінчив архітектурний факультет Львівського політехнічного інституту (нині – «Львівська політехніка»). Працював викладачем рисунку і живопису у Бережанській дитячій художній школі. Одружений. Із дружиною Галиною виховує сина Віталія і доньку Мар'яну.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео