У Кременці жінка купила хліб з дротом у середині (фотофакт)

дріт у хлібі

Неприємні сюрпризи у харчах продовжують знаходити на Тернопільщині. Учора в одній з крамниць Кременця придбали хліб, у середині якого був металевий дріт.

- Будьте обережні! Металевий дріт в хлібі! – пише Тетяна Лозинська-Клейменова.

Щодо інциденту між покупцем та представником заводу, який звинуватили у халатності розгорілася жорстка дискусія. Жінка, що купила небезпечний хліб, стверджує, що це борошняний виріб місцевого виробника. Представник переконує, що на їхньому підприємстві такого трапитися не могло і навіть погрожує судом.

дріт у хлібі1
дріт у хлібі1

- Це не є наша випічка, бо виробництво, на яке ви посилаєтеся, не випускає такий асортимент, а за наклеп ми можемо подати на вас до суду, ми тепер маємо фото, документ. Ми маємо новітнє обладнання, яке просіває борошно і такі речі фізично не можуть попасти до випічки. І скільки вам заплатили наші конкуренти за таку антирекламу? Я дуже хотів би з вами зустрітися та побачити цю випічку… – коментує Serhii Zyma.

Інші дописувачі називають такі коментарі з боку виробника неприпустимими.

дріт у хлібі2
дріт у хлібі2

- Хоч би що там було – реакція працівника хлібзаводу неприпустима. Знаю Володимира Васильовича особисто (власник заводу). Співпрацювали колись. Не думаю, що він схвалить твої коменти. Клієнт завжди правий. І так проблеми не вирішуються... – пише Vad Show.

Нагадаємо, раніше «Терен» розповідав, що у супермаркеті Тернополя жінка купила сир з цвіллю.

Фото Тетяни Лозинської-Клейменової

Вибір читачів за тиждень

Відео