На Тернопіллі відбувся Чемпіонат з лову риби з криги на мормишку

1

Днями на водоймі в районі села Романівка Теребовлянського району відбувся VІІ відкритий Чемпіонат з лову риби з криги на мормишку.

На водоймі відбулись змагання шанувальників риболовлі, які зібрались, аби провести час на свіжому повітрі з користю для здоров'я та зайнятись своєю улюбленою справою, яка лікує тіло і душу. Змагання проходили в двох номінаціях: «Спорт» - два тури тривалістю по дві години та «Любителі» - один тур тривалістю чотири години тридцять хвилин.

Змагання у номінації «спорт» проводились згідно Правил риболовного спорту. В номінації «любителі» ловля риби була дозволена учасникам на дві будь-які  снасті (поплавцева вудка, кивкова вудка, вудка для блесніння) одночасно, на відмічених учасником прапорцями лунках.

Як розповів директор Теребовлянського Центру фізичного здоров 'я населення «Спорт для всіх» Ярослав Королюк, з восьмої години ранку майже до четвертої години дня тривали довгоочікувані змагання, кожен учасник намагався показати найкращий результат. У командному заліку серед двадцяти команд-учасниць перемогу виборов колектив рибалок «Зелені Сади», м. Теребовля, друге місце завоювала команда «Тернополяни», м. Тернопіль, третє місце здобула команда «Градус», м. Теребовля, четверте місце посіла команда «Три богатирі», м. Теребовля.

В особистому заліку переможцем став Сергій Скоробогатов, м. Тернопіль, друге місце завоював Степан Мацюк, м. Теребовля, третє місце посів Віталій Раба, с. Струсів, а четверте - Володимир Томків, м. Тернопіль, інформує Тернопільська ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео