Тернополяни мають нагоду покращити собі життя

осбб

Участь у проекті Європейського Союзу програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (UNDP HOUSES) дасть можливість отримати підтримку об'єднанням співвласників багатоквартирних будинків у їх організаційному становленні та впровадженні енергоефективних рішень.

Проект супроводжуватиме ОСББ в процесі їх створення та подальшій діяльності та співпраці з Фондом енергоефективності для проведення термомодернізації будівель.

- Тривалість проекту 2 роки - до вересня 2020 року. Діятиме по всій Україні, кошти закладені на його реалізацію Євросоюзом, 4 млн євро, – повідомляють в UNDP Україна.  

Очікувані результати: створення щонайменше 2 000 нових ОСББ, не менш ніж 4 000 ОСББ (як нові, так і вже існуючі), отримають допомогу у вигляді тренінгів і консультацій, не менш ніж 480 000 людей по всій території України отримають пряму вигоду від впровадження проекту, не менш, ніж один мільйон осіб підвищать свою обізнаність з питань енергоефективності. Подати заявку на участь в проекті можна за посиланням www.houses.in.ua/registration

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео