У Підгородньому змагались шанувальники біатлону (фото)

1

Впродовж двох днів на навчально-спортивній базі з біатлону в селі Підгороднє змагались тернопільські шанувальники цього виду спорту.

Відбувався чемпіонат Тернопільської області з біатлону серед вікових груп: юнаки та дівчата 2002 р.н. і старші, 2003-2005 р.н., 2006-2007 р.н., а також 10 лютого була проведена Відкрита особиста першість відділення біатлону КУТОР «ТОДЮСШ із зимових видів спорту» серед вікових груп: юнаки та дівчата 2008-2009 р.н., 2010 р.н. і молодші.

2
2

У змаганнях взяли участь учні-спортсмени з Шумського, Лановецького, Гусятинського, Збаразького, Кременецького, Тернопільського районів та міста Тернополя. Переможцями чемпіонату області стали: Крикончук Юрій, Мандзин Віталій, Меркушина Олександра, Ільницька Катерина, Матляк Степан, Яськів Софія, Усенко Олександра, Дацько Олександр, Дуда Діана. Чемпіонами Відкритої першості відділення біатлону стали: Кожевніков Микола, Процик Ольга, Семенов Владислав, Змарко Анастасія.

Чемпіони та призери нагороджені грамотами та медалями,  пишуть на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту, пишуть на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з сайту Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео