У Великогаївській ОТГ вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та долучилися до всеукраїнської акції (фото)

1

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності  та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. В цей день у с. Великі Гаї в парку «Гай Кобзаря» біля памятної дошки героям відбулися панахида за полеглими героями та мітинг-реквієм.

Розпочався захід з панахиди за полеглими, яку провів парох с. Великі Гаї о. Володимир Хома. Опісля всі учасники поклали квіти та запалили лампадки біля пам’ятної дошки  Героїв Небесної Сотні.

2
2

Під час заходу до присутніх звернувся голова Великогаївської громади Олег Кохман, який оцінив величезний вклад героїв Небесної Сотні для сьогодення і висловив сподівання, що подвиг цих хлопців у майбутньому не забудеться ніколи.

Вчитель історії НВК «ЗОШ І-ІІІст. -ДНЗ с. Великі Гаї» Великогаївської сільської ради Світлана Майка розповіла про історію спалаху  «Революції гідності» та передумови її виникнення.

Директор бібліотеки-філії села Великі Гаї Надія Прийма разом із учнями школи та читачами бібліотеки  підтримали всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті» та прикрасили  деревце  біля дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні  паперовими ангелятками  - виготовленими власноруч, повідомили на сайті Великогаївської ОТГ.

3
3

Фото з сайту Великогаївської ОТГ

Вибір читачів за тиждень

Відео