Віра Олександрович

Першою жертвою «чистки» серед голів ОВК на Тернопільщині став Ярослав Бачинський

Бачинський_ф

Житель Тернопільщини Ярослав Бачинський – не буде головою Окружної виборчої комісії (ОВК) із виборів Президента України на територіальному виборчому окрузі №165.

Про це йдеться у Додатку 18 до постанови Центральної виборчої комісії (ЦВК) від 20 лютого 2019 р. за №353. Серед низки змін, які внесли у склад ОВК із виборів Президента України на чергових виборах 31 березня, опинилася і та, що стосується нашого земляка.

Цитуємо документ: «Припинити достроково повноваження члена комісії: Бачинський Ярослав Мар’янович, 1956 року народження – голова комісії, від кандидата на пост Президента України Скоцика В. Є. (у зв’язку із внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії)».

Натомість до складу комісії включили і призначити головою Федора Куціля, 1973 р. н. Саме його запропонував кандидат на пост Президента Віталій Скоцик.

Нагадаємо, «Терен» писав, що долю виборів-2019 на Тернопільщині вирішуватимуть представники непрохідних кандидатів. Згадували ми тоді і про те, що у Зборові ОВК №165 очолить Ярослав Бачинський - доволі відомий місцевий журналіст, який завжди спеціалізувався на аграрній тематиці.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео