Птахофабрика з-під Тернополя сплатить сільській раді понад 340 тисяч гривень

787297

Західний апеляційний господарський суд задовільнив апеляційну скаргу прокуратури Тернопільської області щодо укладення договору про пайову участь замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села Великі Гаї Тернопільського та стягнення понад 343 тисяч гривень пайового внеску.

Судом апеляційної інстанції скасовано рішення Господарського суду Тернопільської області, яким відмовлено у задоволенні позову Тернопільської місцевої прокуратури, заявленого в інтересах держави до Приватного акціонерного товариства «Птахофабрика Тернопільська». Прийняте нове рішення, за яким договір між Великогаївською сільською радою та ПАТ «Птахофабрика Тернопільська» про пайову участь (внесок) замовника (юридичної, фізичної особи) у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури визнано укладеним.

З птахофабрики на користь Великогаївської сільради стягнуто понад 343 тисяч гривень пайового внеску, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео