З настанням весни тернополянам відкриваються нові можливості

спорт

Від звичайного бігу, аж до катання на роликах: усе це незабаром відкриється перед вами.

Сьогодні розкажу про окремі види активного відпочинку, що допоможуть жителям Тернополя привести себе у спортивну форму після зимової «сплячки».

На першому місці у боротьбі за гарну фігуру стоїть біг

Саме пробіжки на свіжому повітрі являються одним із найпопулярніших видів спортивного дозвілля. Адже активні любителі готові займатися ним практично цілий рік. Найбільш сприятливими місцями для пробіжки є парки і міська набережна, де можна насолодитися приємними пейзажами, гарною погодою і відволіктися від робочої метушні.

Далі - велоспорт

Ця модна європейська тенденція останні декілька років почала активно набирати популярність і в Тернополі. У наших парках облаштовані спеціальні доріжки для прогулянкового катання на велосипеді. Але для того, щоб із задоволенням покататися на двоколісному коні, краще вибирати менш людні місця або великі парки (наприклад, довкола озера).

Катання на роликових ковзанах

За популярністю, катання на роликах цілком може позмагатися з бігом. З настанням теплих днів на вулицях міста можна зустріти не тільки дітей і дорослих, але навіть сімейні пари на роликових ковзанах і навіть матусь з колясками.

Більше про спорт та задоволення читайте у наступній публікації. 

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео