У Гусятині поборолись за нагороди першості з настільного тенісу

2

Тридцять дев’ять шанувальників малої ракетки з Хоросткова, Копичинець, Гусятина, Сидорова, Личковець, Вільхівчики, Ст. Нижбірки, Мишковець, Карашинець, Васильковець та Городниці приїхали до Гусятина, аби поборолись за нагороди першості.

Серед жінок перше місце виборола Олена Калугіна (с. Ст. Нижбірок), другою була Діана Попелишин, а третьою Настя Колтуцька – обидві з селища Гусятин, вони студентки Гусятинського коледжу ТНТУ ім.Івана Пулюя.

1
1

 Юнаки не старші 16 років розділили нагороди наступним чином: перше місце – Роман Дяк, с.Личківці, друге місце – Назар Слівінський, с.Вільхівчик, третє місце – Олег Кіндзер, с. Ст. Нижбірок.

Особливо напруженою була боротьба за нагороди серед чоловіків. Двадцять три спортсмени за системою до двох поразок вподовж трьох годин з’ясовували стосунки між собою. Не залишивши жодних шансів для інших, перемогу святкував Анатолій Тимків, м.Копичинці, друге та третє місця відповідно посіли Іван Голич та Петро Іванків, – обидва представники села Ст. Нижбірок.

Парні ігри завершились перемогою команди «Брати» із села Ст. Нижбірок у складі: Івана Голича та Петра Іванківа. Друге та третє місця розділили команди з міста Копичинці – «Нічлава» та «Копичинці», де виступали тезки, Анатолій Тимків та Анатолій Гречанівський, та відповідно Юрій Шпікула та Петро Дорогий, повідомили на сайті Тернопільської ОДА Управління фізичної культури та спорту.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео