Жителі Тернопільщини зможуть отримувати звіти про порушення виборчого процесу

32

Під час виборів президента України в Тернопільській області буде посилено працювати поліція. Для того, аби реагувати та швидко приймати процесуальні рішення стосовно різних повідомлень щодо виборчого процесу.

Саме тому, щоб представники правоохоронних органів області знали як правильно реагувати на різні види повідомлень пов’язаних із виборами, провели нараду на якій розглянули різні питання пов’язанні із цим процесом.

Голова Національної поліції Сергій Князєв підкреслив, що завданням всіх керівників територіальних підрозділів є систематичний звіт перед суспільством про події, порушення пов’язані із виборчою компанією. Щоб громадяни знали та розуміли як відбувається виборчий процес та на що звертати увагу.

На даний момент поліцією зареєстровано 1787 повідомлень про порушення у сфері виборчого процесу за якими відкрили 81 кримінальних проваджень та склали 410 адміністративних протоколів. До слова, щодня в середньому поліцейські отримують близько 50 таких повідомлень, пише Національна поліція у Тернопільській області. 

33
33

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео