Села Кременеччини без маршруток не залишать, – обіцяє керівництво району

автобусна крем.

Віддалені села Кременеччини забезпечені доїздом, – запевняє голова Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський. Після того, як кременчани почали скаржитися на відсутність автобусів на маршруті Кременець-Комарівка-Крижі, у ЗМІ з’явилася інформація про це. На повідомлення відреагував очільник району.

- Деякі Інтернет-видання поширили наших місцевих активістів про те, що автобус за маршрутом «Кременець-Комарівка-Крижі» не курсуватиме. Називали різні причини, коментарі. Як голова Кременецької райдержадміністрації авторитетно заявляю, що жодних збоїв у роботі даного маршруту не буде, люди матимуть можливість їздити до Кременця щодня, – переконує Володимир Козубський.

Також керівник закликав не сіяти паніку поміж кременчанами  та перевіряти ту чи іншу інформацію перед тим, як поширювати.

- А тим, хто тільки й робить те, що пише в соціальних мережах неперевірену інформацію, пораджу: перш ніж щось стверджувати – розбирайтеся у ситуації! – пише Володимир Козубський.

Кременчани разом з тим скептично ставляться до обіцянок та переконані, що проблема з’єднання дальніх сіл із райцентром існує через неякісні дороги.

 - Пане Козубський, не було б паніки серед населення, якби перевізник не говорив людям одне, а вам - зовсім інше. Не наша вина в тому, що стан доріг катастрофічний. Перевізника можна зрозуміти, на таких дорогах нищиться транспорт, – пише Tetyana Shemchuk.

Фото зі сторінки Володимира Козубського у Facebook

Вибір читачів за тиждень

Відео