Дарія Шевченко

На Тернопільщині з автомобілів було вкрадено майже 100 тисяч гривень

53165117_305557146817902_1499900277384282112_n

За останню добу на Тернопільщині було вчинено крадіжку чималої суми грошей.

Зі слів працівників поліції, до них звернулись двоє мешканців обласного центру, які розповіли, що виявили свої транспортні засоби пошкоджені. Крім того, чоловіки залишили в машинах немало коштів, а коли повернулись — готівки вже не було.

Зловмисники викрали з однієї машини суму в розмірі 81600 гривень, з іншої - 15 тисяч гривень.

Працівники поліції застерігають краян бути більш обачними, адже залишаючи цінні речі в машині на видних місцях, ви можете залишитись без нічого. Як правило, наркозалежні шукають швидкої поживи й для них така ситуація — це заманлива річ.

Існують основні правила для збереження вашого автомобіля:

- не залишайте вночі свої транспортні засоби в неосвітлених районах і в місцях, які недоступні для огляду (подвір’я багатоповерхових будинків, проїжджі частини доріг). Паркуйте транспортні засоби у місцях, де встановленні камери відеоспостереження.

- не залишайте машину на тривалий час без нагляду в місцях великого скупчення транспорту і людей (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, стадіонів);

- ніколи не залишайте в салоні особистих документів і цінних речей, які можуть привернути увагу злочинців і спровокувати їх на зловмисні дії.

Пам’ятайте, що все дороговартісне потрібно забирати зі собою, навіть якщо ви виходите з автомобіля на декілька хвилин.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео