Тернополянам пропонують погратися у владу

ОТГ

Якщо ви любите критикувати місцеву владу і переконані, що змогли б керувати краще, ця гра саме для вас. Відтепер кожен бажаючий може спробувати себе в ролі керівника ОТГ і перевірити, наскільки зміг би впоратися з відповідними обов’язками. Зробити це можна завдяки онлайн грі, яку запустили учора.

- Онлайн-гра «Моя громада» є проривом у комунікації реформи децентралізації і дає можливість стати за віртуальне кермо ОТГ. Гравці можуть обрати одного із двох голів громади, а потім мають вирішити 20 запропонованих завдань. Потенційні лідери ОТГ можуть привести свою громаду до успіху тільки у випадку прийняття правильних рішень, зважуючи, які кроки зробити та чиї інтереси задовольнити. Все, як у реальній політиці! Гра була розроблена Програмою «U-LEAD з Європою» у співпраці з Українським кризовим медіа-центром і покликана привернути увагу молоді до реформи децентралізації, – розповідають на сторінці «ULEAD з Європою».

Прості, на перший погляд, питання насправді вимагають уважності, знань та логіки. Проте, гра буде цікавою навіть тим, хто не претендує на владні крісла у місцевому самоврядуванні.

Зображення «ULEAD з Європою»

Вибір читачів за тиждень

Відео