На Тернопільщині випускникам урочисто вручили дипломи

6

26 лютого 2019 року в Борщівському агротехнічному коледжі в урочистій атмосфері відбулося вручення дипломів випускникам за освітньо-професійною програмою «Будівництво та експлуатація будівель і споруд»  спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Для вручення дипломів і присвоєння кваліфікацій «технік-будівельник», «технік з експлуатації устаткування газових об’єктів»  та зачитання наказу по Борщівському агротехнічному коледжі були запрошені директор навчального закладу Я.В. Козій та заступник з навчальної роботи І.Й. Блозва, пишуть на сайті batk.edu.ua.

Хочеться відмітити студентів групи Б-31 Кулика Н., Бойкова В. та студентів групи Г-41 Пшеничного Т., Соловія В. за відмінне навчання та отримання дипломів з відзнакою.

З вітальними та напутніми словами до випускників звернулися завідувач відділення «Агрономія. Будівництво та цивільна інженерія» Гільтай В.В. та куратори груп: Гонтарук В.В., Барладин Н.М., Кобилянська О.Д.

Зі щирими словами вдячності від випускників викладачам, які їх впевнено вели протягом періоду їхнього навчання, передавали свої знання, навики та досвід і дали путівку у нове доросле життя, виступив випускник групи Б-31 Чепак Я.

Від  батьків зі словами побажань своїм дітям та словами вдячності колективу навчального закладу виступила колишня випускниця, а сьогодні мама нашого випускника Пшенична О.О.

Багато теплих слів і побажань випускникам коледжу було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів, зокрема: кандидатом технічних наук, старшим викладачем  кафедри «Теплогазопостачання і вентиляція» Національного університету «Львівська Політехніка»  Клименко Г. М., кандидатом технічних наук, доцентом кафедри «Будівельної механіки» Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя  Каспруком В.Б.

Представники ВУЗів запросили випускників для продовження навчання у їхніх навчальних закладах.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо їм творчої наснаги, подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності.

Вибір читачів за тиждень

Відео