Оксана Бучко

У Тернополі звучав джаз Френка Сінатри (відео)

frank sinatra

Джазові композиції виконали у Тернопільському драмтеатрі учасники квартету Руслана Єгорова. Вони обрали репертуар  Френка Сінатри – легенди джазу в США.  Тернополяни могли насолодитись творами «Fly to the Moon», «I love you, baby», «My way».

Пісні Френка Сінатри обожнювали мільйони людей, з ними жили, під них плакали та кохали. На рахунку виконавця - 11 премій «Греммі», один «Оскар» та ще чимало досягнень..

- Сказати, що концерт сподобався, це не сказати нічого, - ділиться враженнями магістранта ТНПУ факультету іноземних мов Наталія Галушка. - Ми з друзями з нетерпінням чекали концерту більше місяця. Отож я можу сміливо сказати, що наші очікування були виправдані. Концерт пройшов на вищому рівні. Квартет Руслана Єгорова зумів передати всю чарівність та емоційність старих добрих пісень Френка Сінатри. У театрі панувала, особлива та душевна атмосфера, яку наповнювали усім відомі хіти співака. Моя американська подруга, яка обожнює пісні Френка Сінатри, сказала, що на один момент їй здалось, що вона перенеслась назад до Нью-Йорку. Отже, якщо буде ще одна можливість відвідати концерт, я однозначно піду знову.

fr s3
fr s3

f s2
f s2

Квартет Руслана Єгорова, який 1 березня у Тернополі виконав твори американського топ-ідола, - безсумнівні зірки української джазової сцени: піаніст і вокаліст Руслан Єгоров, саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, контрабасист Микола Кістеньов та барабанщик Павло Галицький.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xmdrmO7hBGw&feature=share&fbclid=IwAR2MMpYHCa8w0bBlQnfomp9SqGU17fcEOEWfMk7nV0Dv-2lh_HF2vUA1s2M[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео