Вже втретє Розколяда завітала на Зборівщину (фото)

IMG_2718-min-847x381

В селі Нестерівці, де наша компанія «Агропродсервіс» обробляє землю, пройшло свято Розколяди.

Вже втретє для своїх пайовиків у Зборівському районі його організовує Василь Гамрач – директор ПП «Агропродсервіс Ярчівці», пишуть на сайті agroprodservice.com.ua.

«Ми дякуємо вам за співпрацю, – почав свій виступ Василь Орестович. – Ось уже 8 років ви є нашими пайовиками, а ми – вашими надійними партнерами. За цей період орендна плата за паї зросла більше, як в 5 разів. Це наш вклад в добробут ваших сімей та економіку України».

2256809
2256809

Присутній на святі Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран також подякував пайовикам та зазначив, що відродження українських традицій, особливо на селі, є пріоритетом для компанії, бо спільні заходи згуртовують та дозволяють разом рухатися вперед.

«Ми завжди прагнемо більшого та намагаємось бути на крок попереду, – говорить Андрій Степанович. – Мабуть, саме тому відродження традиції проведення Розколяди почалася зі Зборівщини з нашої ініціативи. Впевнений, що вдале завершення новорічно-різдвяних свят дозволить всім нам зі ще більшою наснагою вийти в поле весною».

Для своїх односельчан діти та дорослі приготували культурно-мистецьке дійство, де зуміли поєднати і різдвяний вертеп, і історичні події, і патріотичні мотиви. А на вулиці всі мали змогу побачити виставкові експонати, що нагадують нам про реалії на Донбасі, повчитися поводитися зі зброєю та навіть постріляти з арбалета в імпровізованому тирі. Тут плече допомоги підставили волонтери Українського козацтва.

євангеліє2
євангеліє2

348681
348681

Традиційне частування включало в себе український борщ та козацьку кашу і такі милі на Різдво – пампухи.

євангеліє
євангеліє

євангеліє1
євангеліє1

Вибір читачів за тиждень

Відео