Лікарня по-чортківськи: нові комп’ютери, лабораторія та палата для атовців

Чортківська_центральна_районна_клінічна_лікарня

Технічне оснащення, ремонти палати та лабораторії, освітлення території – це лише незначна частина того, що міська влада зробила для Чортківської лікарні протягом останнього року. Про це  розповів головний лікар Чортківської ЦКРЛ Роман Чортківський.

Минулого року за кошти міста нам заасфальтували та обгородили подвір’я пологового будинку, який зараз є одним з найкращих в області, – розповідає головний лікар. Окрім того, у 2018 році майже за півтора мільйони гривень здійснили капітальний ремонт дороги по вул. Лепкого, котра власне веде до пологового.  

Більше 400 тисяч гривень із бюджету міста направили на придбання комп’ютерів для лікарні. Як пояснив головний лікар, комп’ютеризація закладу – проблема номер один, бо цей процес необхідно завершити задля підписання угоди із Національною службою здоров’я України.

Ще 128 тисяч гривень міська рада виділила на ремонт бактеріологічної лабораторії, наразі роботи майже завершені.

DSC_0345
DSC_0345

DSC_0342
DSC_0342

У 200 тисяч обійшовся ремонт палати для учасників АТО, яка знаходиться у приймально-діагностичному відділенні лікарні. Окрім того, нещодавно чортківські комунальники освітили територію лікарні.

За інформацією Чортківської міської ради

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео