Оксана Бучко

Молодь ОТГ Тернопільщини навчалась отримувати кошти (фото)

DSC_9706

Молоді активісти, які допомагають розвитку ОТГ на Тернопільщині, вчились правильно реалізовувати свої проекти. Також представники менторства та фінансової підтримки мали нагоду зрозуміти, як краще впроваджувати зміни у своїх громадах. Такі можливості отримали на молодіжному форумі «DOBRE ДІЙ», що об’єднав 14-15 березня найініціативніших представників шести нових громад-партнерів програми DOBRE на Тернопільщині.

DSC_9695
DSC_9695

Дівчата та юнаки з Борщівської, Зборівської, Золотниківської, Лановецької, Підволочиської та Хоростківської громад займалися із менторами, переймали досвід та успішні практики найдієвіших молодіжних організацій і витворювали ідеї змін у власних громадах.

DSC_9659
DSC_9659

У них є змога залучити на фінансування власних проектів до 10 тисяч доларів від програми DOBRE. Проекти доопрацюють, аби вони максимально відповідали запитам молоді у громадах. Увагу надають розвитку спортивної, освітньої та мистецької інфраструктури, а також тематичним заходах для самореалізації молоді.

DSC_9585
DSC_9585

Такий форум за підтримки програми USAID DOBRE на Тернопільщині відбувається вже втретє. Раніше допомогу отримали представники молоді інших 12 громад, із якими співпрацює програма в області.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» ids=«211341,211340»]

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео