Олег Снітовський

Молодий митець з Тернопілля створив оригінальний портрет американського поп-співака (фоторепортаж)

Великоформатний портрет американського поп-співака Джастіна Тімберлейка з цвяхів та ниток створив молодий художник Зеник Палагнюк із Чорткова.

– Це насправді оригінальна робота, на яку наш земляк, що вчиться на факультеті «графічний дизайн» у Косівському інституті прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв, витратив понад 200 годин, використав 24 км ниток і 13 тис цвяхів. Приємно, що обдарований юнак застосував таку рідкісну техніку створення картин, які у світі використовують одиниці творчих особистостей за допомогою ниток, що натягнуті на забиті у полотно цвяшки після чудернацьких переплетінь народжують дивовижний образ, – розповів директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Роман Пахолок, де на огляд виставлено твір Зеника Палагнюка.

Цікаво, що фрагменти творення незвичного полотна товариш автора відзняв на відео, яке вже має близько півмільйона переглядів.

ORL_0086 (Copy)
ORL_0086 (Copy)

ORL_0084 (Copy)
ORL_0084 (Copy)

ORL_0082 (Copy)
ORL_0082 (Copy)

Саме же Зеник Палагнюк каже, що коли його проект сподобається Джастіну Тімберлейку, то він готовий йому подарувати свою роботу.

ORL_0081 (Copy)
ORL_0081 (Copy)

ORL_0076 (Copy)
ORL_0076 (Copy)

Довідково. 38-річний Джастін Рендалл Тімберлейк – американський поп-музикант та актор, лауреат шести премій «Ґреммі» та двох премій «Еммі».

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео