Тернопільський виборчий округ №163 працюватиме у новому складі

B7EB05DE-A6A4-4603-B0D6-374CD6CDCBE9_w1023_r1_s

Територіальний виборчий округ №163 отримав новий склад та все ж буде працювати.

Таке рішення прийняли сьогодні, 15 березня, на ранковому засіданні ЦВК, де й сформували новий склад окружної виборчої комісії, яка працюватиме на виборах Президента України, повідомляє ОПОРА.

Кандидатури можна було подавати до 24 години 14 березня. Робити це мали кандидати на пост Президента, які мають право подавати кандидатури до окружних виборчих комісій. Відтак ЦВК розглянула кожного із 29 поданих кандидатів для нового складу виборчої комісії №163.

Головою комісії призначили Василя Михальського (суб’єкт подання – кандидат Володимир Петров), заступником голови комісії – Володимира Бойка (суб’єкт подання – кандидат Юлія Тимошенко), секретарем комісії – Наталію Закалюк (суб’єкт подання – кандидат Юрій Дерев’янко).

Після формування нового складу комісії, ЦВК зобов’язала їх до 16 березня утворити дільничні виборчі комісії у межах округу із неухильним дотриманням законодавства країни.

Нагадаємо, що 12 березня ЦВК достроково припинила повноваження усього складу даної комісії за порушення нею Закону України «Про вибори Президента України».

Контент виготовлено у співпраці з Тернопільським прес-клубом за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Фото з відкритих джерел, відео - ОПОРА

Вибір читачів за тиждень

Відео