Тернополянина, який приїхав до Чорткова, шокувала робота поліції

поліція

«Вкотре переконуюся, що районна поліція - то не обласна. То дві великі, або чотири маленькі різниці. Навіть якщо видати районам чорну форму. Навіть якщо видати їм новий дорогий джип», - пише на своїй сторінці у Facebook тернополянин Андрій Боднарчук.

Чоловік їхав у п’ятницю ввечері по вул. Гончара, нічого не порушуючи. Помітив патруль поліції. Правоохоронці його зупинили. «Стаю, підходить один працівник, представився, запитує: - Документи всі маєте при собі, все в порядку у вас? - Так, маю, в порядку. (Поліцейський злегка вигинається до мого вікна, хилиться, як від бокового вітру, аби відчути, чи «не вживали», і продовжує бесіду) - Ви з Чорткова? - Так, з Чорткова (а шо маю ще пояснювати, де я ся вродив, а де мене життя помотало?!). - З самого Чорткова?... Ну добре, проїжджайте, щасливої дороги.

І що це було, Національна поліція України, Патрульна поліція України, Поліція Тернопільської області? Це була зупинка без жодної причини, котра в народі зветься «операція Легенечко Дихніть».

- Мене так зупиняли вже вдруге, хоч я буваю в Чорткові зовсім рідко. У Тернополі я про таке не чув давно. Чому?, - риторично запитує тернополянин.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео