Файному місту – файні світлини: стартував масштабний конкурс для любителів фото

030cbaeba102695603a65f1740808533

Усіх, хто вміє фотографувати, ТМ «Тернопільське» запрошує взяти участь у фотоконкурсі «Атмосфера файного міста». Конкурс відомий виробник проводить для популяризації і розвитку туризму у файному місті Тернополі, а також щоб стимулювати творчу, пізнавальну і соціальну активність жителів обласного центру. Учасникам обіцяють хороші призи.

Тернопіль – файне місто, як не крути. Знакова пісня, знакові фестивалі та такі ж знакові особистості. Проте як закарбувати це все у пам’яті українців? Такий різний, проте однаково файний! Його атмосферу можна зрозуміти прогулюючись культовими локаціями. Тернопіль - драйвовий, як літній вечір на «Єлисейських полях»; такий ж спокійний й романтичний, як  настрій нашого озера; умиротворений та тихий, як вечірня прогулянка в парку «Топільче», а інколи шумний, як концерт в улюбленому барі. Хоча, ми впевнені, що настрій  міста має ще більше відтінків й цікавих місць, про які нам не відомо. Можливо, ти зможеш їх показати? Саме тому, нам просто життєво необхідна уявна «флешка» для спогадів. Зачекайте, здається, таке вже існує: фотографії!

Якщо ти – амбіційний фотограф, який знає як показати креативний, сучасний та цікавий Тернопіль, напиши нам!

Кожен митець може показати щось абсолютно нове через об’єктив свого фотоапарату. Це те, що нам необхідно. Давай разом змінимо уявлення про місто, знищимо стереотипи та надихнемо на нові ідеї. Ми хочемо популяризувати туризм в Тернополі, показати мандрівникам унікальні місця, а також стимулювати жителів відкривати для себе місто по-новому. Саме тому, Всеукраїнський конкурс фотографії та ТМ «Тернопільське» об’єднались та пропонують тобі взяти участь у фотоконкурсі «Атмосфера файного міста»!

Тож, якщо тобі цікаво, лови інформацію: прийом фотографій триватиме з 6 березня до 15 квітня 2019 року ТУТ. Обов'язково скористайся формою для завантаження світлин. Заявки на участь у конкурсі необхідно надіслати через відповідну форму на сайті https://ternopilske.com до 15 квітня 2019 року (однією особою може бути представлено не більше 5 фотографій на одну заявку. Унікальних світлин від однієї особи може бути безліч).

У заявці не забудь вказати:

- заповнену офіційну форму заявки;

- фотографію/ї у цифровому вигляді;

- згода з умовами конкурсу та політикою конфіденційності.

Пам’ятай, що роботи, надіслані через соціальні мережі, тощо, не розглядатимуться.

Нам не важливо, чи ти професіонал, чи аматор. Головне – твій талант!

Трішки про технічні аспекти: конкурсні фото повинні бути у цифрових форматах JPG або TIF-файл. Розмір фотографії – 2400 х 3600 пікселів для професіоналів та 1536 х 1180 пікселів для аматорів.

Світлини мають бути зроблені впродовж 2019 року й бути авторськими, аби ми змогли достойно нагородити переможців. До речі, про призи: учасники конкурси боротимуться за ексклюзивну співпрацю та ящик продукції від ТМ «Тернопільське», а також за пам’ятний диплом про участь. Результати конкурсу ти знайдеш на офіційному сайті ТМ «Тернопільське»  та на сторінці у Facebook. Учасники, які посіли 1-3 місця у кожній категорії отримають персональне повідомлення від організаторів. Також, роботи переможців будуть опубліковані на офіційному сайті ТМ «Тернопільське».

Тернопіль потребує нових ідей та сучасної інтерпретації, тому якщо ти бачиш його не так, як все - поділись із нами! Покажи справжню атмосферу файного міста!

Джерело: www.tenews.org.ua Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео