Катерина Слив’як: «ГРВІ – дуже «суперечлива» хвороба» (фоторепортаж)

Вчора, 17 березня, в приміщенні Центру науки в Тернополі відбулась зустріч із 4 спікерами, які ділились знаннями в різних сферах діяльності.

Темами для обговорень стали: виборчі системи, про які розповідав Костянтин Ковалок, Юлія Цвігун розповідала присутнім знаннями про сучасне мистецтво, як впливає на психологію людини колір повідав Олег Плавуцький, а Катерина Слив’як донесла до слухачів, що варто і не варто робити при лікуванні ГРВІ.

DSC_5835
DSC_5835

DSC_5864
DSC_5864

Гості заходу почерпнули для себе багато нової і корисної інформації. Хтось тут зустрів знайомих або ж мав змогу познайомитися з новими співрозмовниками.

антон лисковець
антон лисковець

– Це непогана просвітницька діяльність! Плюс цих лекцій в тому, що таку інформацію не потрібно шукати в інтернеті, а напряму можна дізнатися від спікерів і знавців своєї справи, – розповідає Антон Лисковець. – Така подія зводить людей, ми тут можемо знаходити нових знайомих і зустріти старих друзів, налагодити контакти.  

DSC_5868
DSC_5868

Про те, як слід (не)лікувати ГРВІ розповіла Катерина Слив’як. Сімейна лікарка розповіла, що слід і не слід робити під час ГРВІ, яка користь від таблеток, які «пачками» виписують лікарі та до чого варто прислухатись:

– Враховуючи, що зараз в країні найпоширенішою хворобою є ГРВІ, я вважаю це актуальною темою! Ця хвороба досить «суперечлива», тому що, як не дивно, дуже багато ліків, які виписуються і купуються в аптеках, насправді не є потрібним! Я вирішила розповісти людям, чому важливо не «пічкати» себе і особливо своїх дітей зайвими препаратами, мати критичне мислення стосовно того, що ти п’єш  і наскільки аптеки є власниками фарм-бізнесів. Народні методи слугують більше, як каральні. Це для людей, які люблять страждати і вони пішли більш від того, що «треба щось робити». А це така хвороба, де нічого не потрібно робити! Тут потрібно пити чайочок, лежати, вкутавшись в ковдру, постити в Інстаграм градусник і на цьому все! Можна зекономити дуже багато грошей, не купуючи препарати в аптеці.

DSC_5847
DSC_5847

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео