Тернопільська команда легкоатлетів перемогла в першому турі Західноукраїнської ліги

FOT_0568

Днями в залі спортивних ігор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка відбувся І етап  Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF».

З ініціативи Тернопільської обласної федерації легкої атлетики та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення вже вдруге стартувала Західноукраїнська ліга за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF», в якій змагаються учні 5-х класів. Цьогоріч у змаганнях взяли участь представники навчальних закладів з Тернополя, Луцька, Вінниці, Івано-Франківська, Ужгорода та Хмельницького.

FOT_0502
FOT_0502

Перед початком спортивної частини відбулася розминка для учасників, яку провела тренер фітнес-клубу «Energy» Олена Шульгіна. Командний дух підтримала команда з чирлідингу спортивно-мистецького клубу «Wellfitness», керівники – Радміла Шеліхевич, Вікторія Безгубенко-Гнатишин. Родзинкою став майстер-клас від ліцензованого інструктора програми зумба-фітнес у Тернополі Олени Скиби.

Учасники продемонстрували свою спритність, швидкість та витривалість у випробуваннях: естафета зі стійками та бар’єрами, метання диску, метання м’яча, біг по координаційній драбинці, «багатоскоки», «хрестик», а також комплексна естафета «Формула-1».

FOT_0317
FOT_0317

FOT_0552
FOT_0552

Результати І туру змагань:

І місце – команда м. Тернопіль.

ІІ місце – команда м. Луцьк.

ІІІ місце – команда м. Вінниця.

Для учасників фінальних змагань було виготовлено ексклюзивні брендовані медалі та нагородна атрибутика.

FOT_0162
FOT_0162

Учасники та переможці отримали подарунки від партнерів заходу ТМ «Ласунка» та мережі магазинів «Спортландія».

ІІ тур змагань відбудеться 5 квітня у м. Хмельницький. Фінальні змагання  – 19 квітня у м. Івано-Франківськ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео