Двоє тернопільських спортсменів отримали звання «Майстер спорту України» (фото)

cc8070d1-14bc-4a54-b846-8e6f11f7b3e7

Вихідні, що минули, стали особливими для двох спортсменів з Тернополя – Сергія Хоркавого та Максима Сливінського. Юнаки отримали почесне звання «Майстер спорту України».

Обоє хлопців займаються тайським боксом. Тренуються в одному з найкращих спортклубів Тернополя «Лайф Стайл».

«Спорт став невід’ємною частиною нашого життя. Отримати звання «Майстер спорту України» – велика честь для нас. Ми наполегливо тренувались та дуже хотіли вибороти призові місця. На Тернопільщині таїландський бокс набуває популярності, тут є хороша база, та головне, досвідчені тренери, а також підтримка федерації, що є дуже важливим для кожного спортсмена», – розповіли тернопільські тайські боксери.

Голова федерації таїландського боксу Тернопільщини Богдан Юлик каже, що хлопці, безумовно, є гордістю не лише федерації, а й усієї області та країни. Адже за короткий проміжок часу зуміли себе достойно представити. За плечима Максима та Сергія численні перемоги місцевого, всеукраїнського та світового рівня.

Документ, який підтверджує почесне звання, Сергію та Максиму вручили на підсумках Чемпіонату України «Комбат самозахист ІСО», що проходив у місті Бровари 15-17 березня.

93727e48-9dad-420c-97b1-b46ec4ff498f
93727e48-9dad-420c-97b1-b46ec4ff498f

На підсумковому чемпіонаті Тернопільщину представляли три спортсмени. Сергій Хоркавий виборов золото, провівши три поєдинки, з яких один виграв за рішенням суддів, а два – достроково. Олександр Івахів здобув золото та Максим Сливінський – бронзу.

Фото надані Федерацією

Вибір читачів за тиждень

Відео