У Підволочиську для учнів проведуть фізкультурно-оздоровчі заходи

DSC06425

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» 21 березня 2019 року завітають у місто Підволочиськ.

У спортивних естафетах візьмуть участь учні п’ятих-шостих класів. Вони випробують свої сили у бігу «Змійкою», естафетах «Баскетбол», «Боулінг», «Спритні та швидкі» та «Човниковий біг».

У змаганнях серед дорослих візьмуть участь три чоловіки та одна жінка віком від 18 років і старші. Вони змагатимуться у дартсі, поштовху гирі однією рукою, армрестлінгу, згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи.

Команди, які у підсумку всіх видів посядуть І-ІІІ місця, будуть нагороджені грамотами, а учасники команд – медалями, сувенірною та нагородною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Учасники, які займуть І-ІІІ місця у таких видах, як дартс, гиря, армрестлінг, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, отримають медалі, грамоти та нагородна атрибутика, повідомили на сайті Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської ОДА управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео