Жителі Тернопільщини долучаються до Всеукраїнської акції (фото)

2

Днями,  в рамках Всеукраїнської Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» в урочищі «Порохова» на площі 0,8 га жителі Тернопільщини провели посадку лісу.

Цього разу до працівників лісового господарства незважаючи на несприятливі погодні умови долучилися учні школи с. Соколів та жителі навколишніх сіл Зубрець та Соколів. Невелику площу заліснили швидкими темпами шляхом посіву жолудя дуба звичайного.

Як зазначив майстер лісу Володимир Карач посадка лісу – це одна з найдієвіших форм залучення учнівської молоді до охорони та збереження природи. Вона виховує у дітей дбайливе ставлення до природи, розширює і поглиблює знання у галузі природничих наук, лісівництва, дає практичні уміння та навички ведення роботи у лісовому господарстві. Так плекається наступне покоління лісівників, які не допустять зменшення лісистості нашого краю.

1
1

Працівники лісництва дякують усім хто долучився до посадки лісу і запрошують громадськість і надалі приймати участь в примноженні лісових багатств нашого красивого краю, пишуть  на сайті Тернопільського обласного управління лісового і мисливського господарства.

Фото Тернопільського обласного управління лісового і мисливського господарства

Вибір читачів за тиждень

Відео