У Збаразькому лісництві долучилися до акції та створили 8 гектарів нових лісів (фото)

1

У Збаразькому лісництві, у рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках», створено 8 гектарів нових лісів.

21 березня, у Міжнародний день лісів, в Україні стартує щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу в твоїх руках». Вона триватиме протягом місяця – до Дня довкілля, який цього року в Україні відзначається 20 квітня.

У Всесвітній день лісів розповсюджується інформація щодо всіх аспектів багатства лісу, представлених з трьох точок зору: виробництво, захист, і відновлення, а ще, цей день вважається сприятливим для посадки та росту дерев.

Днями до акції долучилися працівники апарату та структурних підрозділів Збаразької районної державної адміністрації, вихованці учнівського лісництва та працівники Тернопільського лісового господарства.

Під керівництвом директора ДП «Тернопільський лісгосп» Степана Ладана та лісничого Збаразького лісництва Василя Маланчука було висаджено більше 44 000 саджанців дуба червоного та сосни звичайної на площі 8 га.

Метою акції є виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості в збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, зазначають на сайті Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Фото Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства

Вибір читачів за тиждень

Відео