Визначну історичну пам’ятку  Тернопільщини визволяли від сміття (фото)

замкова1

Корисна прогулянка відбулася в Кременці учора. Організатори Громадської толоки, працівники Нацпарку «Кременецькі гори» та небайдужі кременчани вирушили до найвизначнішої історичної пам’ятки не лише Кременця, а й Тернопільщини – Замкової гори аби прибрати там.

- Сміття зібране та вивезене. Дякуємо усім, хто нас підтримав та долучився! Учасниками заходу стали: волонтер Корпусу миру із США Nicholas Dubrovin, Сергій Яросевич, Олексій Якунін, Володимир Крутевич, Aлла Ковальчук, працівники Національного парку «Кременецькі гори» та інші кременчани. З допомогою Сергія Мінчука вивезли все зібране на сміттєзвалище, – звітують організатори – ГО «Розвиток Кременеччини», ініціатори Валерій Мельничук та Сергій Яросевич.

Ще дорогою до Замкової гори учасники акції знаходили багато битих пляшок та пластикового посуду, вологих серветок, що не розкладаються і «прикрашають» схили.

– На горі не вистачає корзин для сміття, наступного разу необхідно взяти граблі, аби зібрати бите скло та інше сміття із крутих схилів, дорога, що веде з центру міста до мурів, також потребує прибирання, – розповів Олексій Якунін.

замкова3
замкова3

замкова
замкова

замкова2
замкова2

Фото Олексія Якуніна

Вибір читачів за тиждень

Відео