На Тернопільщині живцем згоріла дитина

059410_20181126_9813

На території недіючої хімчистки в електрощитовій горить дитина - таке повідомлення на лінію 102 о 18:10 надійшло від диспетчера чортківських рятувальників. Нещасний випадок внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що чотирнадцятирічний восьмикласник разом з п'ятьма неповнолітніми товаришами. Усі - 2004-2005 років народження. На території недіючої хімчистки діти грали хованки. Місце, яке обрали для розваг хлопчики, було огороджене, але не охоронялося, пише Досьє 102.

У ході гри школярі зайшли в приміщення електрощитової. Одного з хлопчиків вдарило струмом. Він загинув на місці нещастя, бо через тіло школяра пройшла висока напруга. Діти стверджують, що двері були відчинені.

Хто відповідатиме за смерть неповнолітнього, встановить слідство. З'ясовуватимуть правоохоронці, чому вхід до щитової був не замкнутий.

Правоохоронці звертаються до батьків, щоб вони відповідально ставились до виховання своїх дітей та контролювали їх поведінку, провели з ними пізнавальні бесіди, пояснили, що проникати в місця, не призначені для ігор, не завжди безпечно.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео