Віра Олександрович

Тернополян навчать правильно «читати» обличчя

physiognomika

Майстер-клас з фізіогноміки відбудеться у Тернополі. Там учасників навчать правильно «читати» обличчя їхніх родичів, друзів і навіть незнайомців.

Нагадаємо, фізіогноміка – це вчення про існування взаємозв’язку між зовнішнім виглядом людини та її характером. Тому на занятті організатори обіцяють докладно розповісти про риси зовнішності: форму обличчя, губ, носа, вух тощо.

– Це дуже цікаво, адже наше обличчя – справжня карта нашого внутрішнього світу, – каже спікер заходу Дмитро Штокалюк. – Ми спробуємо: визначити характер людини, підібрати вид і стиль її діяльності; виявити ступінь сумісності людей, а також – сильні і слабкі сторони людини. Це допоможе зрозуміти, як краще взаємодіяти під час перемовин.

Такий майстер-клас, на його думку, також стане в нагоді усім, хто пише власні твори, адже у кожному із них присутні герої зі своїми рисами зовнішності, характеру, звичками.

– Народна мудрість каже: «Очі – це дзеркало душі», – додає Дмитро Штокалюк. – І це – правда, адже вони розкривають як чесну людину, так і схильну до обману. Крім них, інформативними є інші риси зовнішності: форма обличчя, губ, носа, вух тощо.

До слова, своїм корінням фізіогноміка сягає ще античних часів. Ця гілка візуальної психодіагностики дозволяє визначити позитивні і негативні риси характеру, вольові якості та інше. Реєстрація на майстер-клас за посиланням.

Гостей чекатимуть у суботу, 30 березня, у ПК «Березіль», що на вул. Миру, 6. Medialab Ternopil працює на 2-му поверсі, каб. №18. Початок заняття – о 13:00.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео