Оксана Бучко

Жителі ОТГ не мають достатньо транспорту?

img_top-1-30

У Коропецькій ОТГ на Тернопільщині проблематично добиратись із сіл. Так, у с. Вербка автобус, який раніше курсував з Горигляд, Коропця, Вістрої в Монастириськ і назад, перестав виїжджати на маршрут, скаржаться жителі.

Відтепер немає можливості повернутись з району в обід, як раніше. В телефонній розмові один із перевізників розказав, що готовий взяти на себе виконання такого рейсу і навіть придбати для нього окремий мікроавтобус. Однак лише за умови, що договір з попереднім перевізником розірвуть і конкурс справді оголосять.

- Оскільки виїзд на маршрут 11-26 Горигляди-Вістря-Монастириськ не здійснюється, а раніше здійснювався лише частково - 2 рази на тиждень, це невиконання навіть 50% зобов’язань, - прокоментував перевізник В. Яцків у групі «Коропець-Інфо». - Отже, є усі підстави розірвати договір з попереднім перевізником.

Водночас у районній державній адміністрації на звернення жителів відповіли, що конкурс незабаром оголосять.

- Зрозуміло, що перевізнику стало невигідно працювати на маршруті, - пишуть у групі. – А транспортний засіб зламаний через погану дорогу, ремонтувати дорого. Але з відповіді на звернення виглядає, що в райдержадміністрації не знають про те, що рейс не виконується належним чином і договір з перевізником напевно НЕ розірвано? Будемо стежити за ситуацією і дотриманням закону, бо страждають інтереси наших жителів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео