Віра Олександрович

Тернопільську аптеку №78 таки виганяють з приміщення (документи)

Аптека

Доволі цікавий документ оприлюднили на сайті Тернопільської обласної ради сьогодні, 2 квітня. Стосується він приміщення, де 60 років поспіль працювала відома всім у місті аптека №78.

Нагадаємо, скандал з цього приводу триває вже давно, причому періодично загострюється (читайте на «Терені» ТУТ, ТУТ і ТУТ – прим.). А тепер, схоже, міська влада пішла ва-банк.

Пропонуємо ознайомитися із листом від 27.03.2019 р., підписаним заступником міського голови Тернополя із питань діяльності виконавчих органів ради Володимиром Дідичем.

111
111

– За невиконання рішення суду передбачена відповідальність, – нагадали голові облради Вікторові Овчаруку. – У зв’язку з викладеним Комунальному підприємству Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна аптека №78» необхідно терміново виконати рішення Господарського суду Тернопільської області… і звільнити майно комунальної власності – нежитлові приміщення площею 633,7 кв. м за адресою: вул. Руська, 23 та передати його за актом приймання/передачі Комунальному підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради».

22
22

Нагадаємо, питання «Про звернення Тернопільської обласної ради до Тернопільської міської ради і Тернопільського міського голови щодо ситуації, що склалася навколо комунальної аптеки №78» планували розглянути під час першого засідання 11-ї сесії найвищого представницького органу Тернопільщини. Швидше за все, цей лист і є відповіддю на звернення від обласної влади, тобто у міській раді від своєї мети відмовлятися не збираються…

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео