«Заочне» навчання у автошколі обернулося для кермувальниці смертельною аварією

3 (1)

Автопригода, яка трапилася у травні 2018 року, допомогла правоохоронцям викрити злочину схему із отримання водійських прав у районному центрі.

Нагадаємо, згадане ДТП трапилася у Плебанівці на Теребовлянщині, коли 19-річна водійка, вилетівши з дороги, врізалася у дерево. Внаслідок аварії загинула 17-річна родичка кермувальниці, сама ж дівчина та власник автомобіля серйозно травмувалися.

Коли подію почали розслідувати, виявили, що прямувала компанія до Тернополя, аби відсвяткувати отримання 19-річною дівчиною водійського посвідчення. Свій іспит вона склала зранку та отримала документ. Та коли правоохоронці звернули на нього увагу, з’ясували, що під час навчального процесу у автошколі, дівчина перебувала за кордоном.

Так стало відомо, що два працівники одного із підприємств, що займається підготовкою водіїв категорії «В», за допомогою фальсифікації створили документи, які підтверджували відвідування дівчиною занять в автошколі. Виявилося, що така «заочна» форма навчання була не лише у неї.

Наразі, матеріали у справі горе-викладачів направленні до суду, а 19-річна водійка, яка внаслідок аварії отримала серйозні травми, відповідатиме за вчинене, повідомляє Національна поліція у Тернопільській області.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео