Віра Олександрович

У Тернополі хтось дуже не любить Олега Винника (фотофакт)

Основне

Афішу з анонсом концерту українського співака, улюбленця переважно жіночої частини публіки Олега Винника хтось пошкодив у Тернополі.

Кореспондент «Терену» помітив такі негаразди на стенді, що на перехресті просп. Степан Бандери і вулиці Вояків Дивізії «Галичина», ще кілька днів тому. Втім, ситуацію досі ніхто не виправив. Причому решта афіш, розміщених по сусідству, не постраждала.

11
11

Нагадаємо, концерт Олега Винника має відбутися на Тернопільському міському стадіоні 29 травня. Це – виступ у рамках концертного туру під назвою «Роксолана». Вартість квитків: 400-650 грн. І що цікаво, в інших місцях – на спеціальних тумбах і стендах – афіші ніхто не чіпав.

22
22

33
33

Кому ж так допік Олег Винник? Якщо ви часом не в курсі, то це – український співак, композитор та автор пісень. Почав свою кар'єру як російськомовний (випустив два таких альбоми: «Ангел» (2011) і «Счастье» (2013). Згодом почав також співати україномовні пісні і випустив повністю україномовний альбом «Роксолана» (2013). Через два роки Винник випустив 4-й, російськомовний альбом «Я не устану» (2015).

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео