Віра Олександрович

Тернопіль: чого Андрій Шкула чекатиме до травня (фото, відео)

Із позитивним рішенням питанням про створення нової земельної комісії у Тернополі сьогодні, 5 квітня, не склалося. Депутати посперечалися, бо не змогли визначитися, кому там слід працювати.

Нагадаємо, на 33-й сесії Тернопільської міської ради планували розглянути питання про затвердження персонального складу постійної депутатської комісії із питань регулювання земельних відносин та екології». Її мали створити замість тієї, що припинила свою діяльність ще 5 жовтня 2018 року. Причому очолити новоутворену комісію мав депутат із досвідом такої роботи – Андрій Шкула.

Президія
Президія

Спершу це рішення, за ініціативи міського голови Сергія Надала, перенесли у сам кінець порядку денного. Мовляв, у фракціях ще мають подумати, кого делегувати у комісію із питань регулювання земельних відносин та екології.

– Будемо сподіватися, що, поки ми будемо вирішувати інші питання, ситуація проясниться, –припустив пан Надал.

Втім, не сталося. Сформувати остаточні пропозиції до кінця засідання о 13:40 так ніхто і не зміг. Тоді міський голова запропонував обрати головою Андрія Шкулу, а на наступній сесії, у травні, визначитися із переліком зацікавлених депутатів.

Шкула
Шкула

Отже, усі земельні питання ще як мінімум місяць вирішуватимуть у… комісії із питань містобудування (голова – свободівка Наталія Паньків). Із цим вони, направду, дають раду. Адже на кожній сесії від листопада депутати розглядають від 100 до двох і більше сотень земельних питань.

До речі, на 33-й сесії відбулося чимало цікавого – читайте про це ТУТ і ТУТ.

Фото і відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео