Орест Сарматський

Діти з Тернопільщини стали учасниками Міжнародного соціального проекту (фото)

Заставка02

У Вінниці презентували Міжнародний соціальний проект «Книга Добра», в якому взяли участь діти та благодійники з Тернопільської області

На презентацію прибули  школярі та координатори проекту, які відвідали 12 країн світу.

Проект стартував два роки тому. Його мета – через призму дитячих малюнків, розповідей, показати унікальні історії про добро в усіх його проявах. По суті, це книга про Україну, про нас, українців і про майбутнє. У ній – відверті розповіді та малюнки про щире і нерафіноване добро.

03
03

04
04

Діти з усіх регіонів України писали реальні історії про добро та малювали ілюстрації до них. З надісланих малюнків редакція вибрала п’ятдесят найкращих та стільки ж історій, написаних дітьми, які і увійшли до «Книги Добра».

05
05

06
06

07
07

Є серед них і діти з Тернопільщини. Це, зокрема, Юлія та Валентин Гайдукевичі, Юстина Злонкевич, Анастасія Михайлюк, Діана Михайлів,   Христина і Вікторія Вівчарі,  Марія Заверуха, Сергій Ткачук.

09
09

10
10

- «Книга Добра» - це проект світла й надії, це світ очима дітей, це  маленькі історії про людей із великим серцем. Коли береш у руки цю книгу, сповнюєшся неймовірним відчуттям радості, любові, віри у краще майбутнє. Проект об’єднав тисячі дітей та дорослих і надалі шириться у містах, містечках та селах України. Наш фонд з радістю долучився до цього міжнародного соціального проекту «Книга Добра», адже разом добро творити легше, - сказала кореспонденту «Терену» президент Благодійного фонду «Подоляни» Тетяна Чубак.

08
08

У рамках проекту 400 дітей та 60 дорослих вже відвідали 12 країни світу. Були зустрічі із відомими релігійними діячами, політиками, митцями, меценатами та благодійниками.

За задумом авторів проекту - 100 примірників “Книги добра” планують передати у найвідоміші книгозбірні світу.

 Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео