Найкращі команди і гравці Тернопільщини отримали нагороди за підсумками футзального сезону (фото)

1

Днями,  у концерт-холі ТРЦ «Подоляни» відбулася урочиста церемонія нагородження чемпіонів та призерів Тернопільської футзальної ліги. Заслужені відзнаки отримали найсильніші команди, а окремі гравці були відзначені індивідуальними нагородами у своїх амплуа.

У сезоні-2018/19 Тернопільська футзальна ліга поновила рекорд команд, які в ній беруть участь.

- Їх назбиралося аж 60 (плюс два до минулого сезону), причому значно збільшилась географія представництва. У футзальній лізі та кубку змагалися колективи з 13-ти районів. Команди, як і минулоріч, були поділені на чотири ліги. Відрадно, що переможцями та призерами стають колективи не лише з Тернополя, які прийнято вважати законодавцями мод в обласному футзалі, а й команди з районів, – відзначив у вступному слові голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик.

2
2

Керівник обласного футболу відзначив організацію змагань, яка, на думку учасників, була хорошому рівні, додають на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

 - Загалом вважаю, що футзальний сезон вдався. У цьому велика заслуга голови комітету футзалу ФФТО Едуарда Карапетяна, який узяв на себе цю непросту ношу. Хотів би також подякувати за роботу суддівському корпусу, який у більшості своїй на високому рівні справлявся з покладеними обов’язками, і до їхньої роботи якщо й мали місце нарікання, то вони були незначними і не впливали на підсумкові результати матчів. Обласна федерація також виконала свою минулорічну обіцянку щодо якості трансляції футзальних матчів. Ще хочемо відзначити, що вперше відбулася пряма відеотрансляція з коментарем (фінальний матч кубка футзальної ліги), – підсумував Тарас Юрик.  

3
3

Фото Федерації футболу Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео