Юні тернопільські боксери вибороли два «золота» і «срібло» на Всеукраїнському турнірі

1

Дві золотих і одну срібну нагороду здобули юні тернопільські боксери у Рівному, на Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті Павла Дмітрієва.

 Такі змагання, присвячені пам’яті тренеру з боксу Павлу Дмитрієву, який працював у Рівному впродовж 39-ти років, відбулись у місцевому будинку культури. Участь у них взяли 86 спортсменів, які представляли Волинську, Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Київську, Харківську, Закарпатську області, Київ, Рівне, а також місто Брест (Республіка Бєларусь).

Золоту медаль здобув на турнірі тернополянин Богдан Пилипів (обласна ШВСМ, тренер Руслан Фірман), який став переможцем у ваговій категорії 64 кг. Ще одне «золото» завоював вихованець відділення боксу КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» Данило Горбенко, який переміг у ваговій категорії 60 кг (тренер Роман Діткун).

Друге місце і відповідно, срібну нагороду здобув учень ТОДЮСШ з літніх видів спорту Тарас Кордупель (вагова категорія 49 кг, тренер Руслан Фірман). На фото справа - Богдан Пилипів та Тарас Кордупель, пишуть на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації управління фізичної культури та спорту.

Фото Тернопільської обласної державної адміністрації управління фізичної культури та спорту

Вибір читачів за тиждень

Відео