На Тернопільщині пройшов корисний захід з рекордною кількістю учасників (фото, відео)

прибирання1

Цієї весни флешмоби із прибирання на природі стали модною тенденцією. Та, якщо для когось це лише модне віяння, то для ГО «Розвиток Кременеччини» це традиційний суботній захід, який учора провели уже вчетверте. Дехто бере участь уже не вперше і цілими родинами. Цього разу організатори очікували побачити на прибиранні 6-8 учасників, а натомість прийшли 80 людей.

- Сьогодні до прибирання в лісі поблизу ліцею ім. Нестора Літописця приєдналися близько 80 чоловік: небайдужі жителі Кременця, три групи студентів Кременецького медичного коледжу ім. Арсена Річинського разом з викладачами, ліцеїст з Кременецького ліцею імені Уласа Самчука, – розповіли у ГО «Розвиток Кременеччини».

 

– Коли ми з Сергієм Яросевичем побачили цю юрбу, ми не повірили своїм очам! Дуже дякуємо викладачам та керівникам Кременецького медичного коледжу імені Арсена Річинського, що долучили студентів до прибирання. Дякуємо Андрію, ліцеїсту Кременецького ліцею імені Уласа Самчука. До прибирання також долучилися місцеві жителі, які прийшли зі своїми дітьми, щоб показати гарний приклад. І діти допомагали. Це просто супер! Варто відзначити Ніколаса Дубровіна та Мартіна Ройтера, які теж нас підтримали, – зазначає керівник ГО та ініціатор акції Олексій Якунін.

прибирання
прибирання

прибирання4
прибирання4

прибирання2
прибирання2

прибирання3
прибирання3

Фото та відео Олексія Якуніна

Вибір читачів за тиждень

Відео